«Qué fem amb el fem»?, s’anomena la Jornada Sobre Residus organitzada per Compromís en la Ribera

0
185

El proper dissabte 21 d’abril tindrà lloc, a Algemesí, una Jornada Sobre Residus organitzada per Compromís de la Ribera que serà presentada pel regidor de Més Algemesí Josep Bermúdez.

La jornada, que estarà conduïda per la regidora de Carlet Maria Josep Ortega, se celebrarà, a partir de les 10:00 del matí, al Casino Lliberal d’Algemesí situat al número 24 del carrer de la Muntanya.

Les distintes ponències tractaran distints temes d’actualitat relacionats amb els residus en general i amb la situació a la Ribera en particular. Així es parlarà tant de la recollida com del tractament i gestió dels residus i les alternatives a l’actual model. Intervindran, en aquest apartat el diputat de les Corts Valencianes Juan Ponce, l’ex-diputat i portaveu d’Els Verds-Esquerra Ecologista, Carles Arnal, i el coordinador d’Ecologistes en Acció del País Valencià, Carlos Arribas.

La problemàtica de la Ribera amb el Consorci de Residus Ribera-Valldigna i la polèmica decisió de modificar el contracte amb la construcció d’un macroabocador i una nova Planta de Tractament al terme de Guadassuar centraran també l’atenció d’aquesta jornada. Paco Sanz, regidor de Compromís per l’Alcúdia i Joan Puchol de Compromís per Guadassuar abordaran aquesta situació que contarà també amb la participació de membres de la «Plataforma Ciutadana No al macroabocador de la Ribera»

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here