La falla de Prosub d’Alzira s’uneix a les crítiques contra les retallades del Consell

3
146
El monument de Prosu moments abans de cremar-se

La falla de Prosub, la primera que es planta i es crema a Alzira, s’ha unit a les crítiques de les comunitats educativa i sanitària contra les retallades del Consell.

"Prou retallades els nostres drets no es toquen" i "al Consell demanem cobrar i el gos ens va amollar" són les consignes que es podien llegir al monument que ahir va ser immolat davant alumnes, pares, mares d’esta associació dedicada en cor i ànima a cuidar els discapacitats.

A la cremà acodiren les falleres majors d’Alzira, Paula March i Maria Sanchis junt l’alcaldessa, Elena Bastidas.

3 Comentarios

  1. com la mare del president estic molt contenta . pues el meu fill i monse derochaben alegria per tots els poros de la segua pell crec que ha segut el dia mes bonic de la segua vida

  2. Os felicito de todo corazon y un gran abrazo a la fallera mayor Monse y al presidente Miguel Angel de sus amigas Leo y Angie.siempre estais en nuestra mente y en nuestro corazon

  3. Hola, com a fallera major del club bonestar de alzira, done les gracies a la meua familia, amics, monitors, i sobre tot a la gent voluntaria, que ningu la nombra, i realitza una llabor molt important, en este tipo de actes,i durant tot el any. Gracies per haberme donat en eixe dia, una gran felicitat, tant a mi, com al president Miguel Angel. Anime als mes companys de grup del club, que pasen esta bonica experiencia, que no espot oblidar mai.gracies i saludos.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here