Una verbena la nit de la Crida es la principal novetat en el calendari faller d’Alzira

0
171
Vicent Muñoz junt la seua rèplica

L’Exposició del Ninot obri a les 20,15 hores de demà divendres el calendari faller d’Alzira que enguany presenta com a principal novetat la inclusió d’una verbena fallera popular que tindrà lloc a la Plaça del Regne la nit del 3 de març dia previst per a la crida.

"És tracta d’una verbena oberta a tots amb cantants i discomòbil" revela a Riberaexpress, el president de la Junta Local Fallera, Vicent Muñoz, mentre contempla al claustre porticat de la Casa de la Cultura, la seua rèplica vestit de legionari, cos en el que va fer la mili de forma voluntària fa un grapat d’anys.

La crisi no pot amb les falles d’Alzira, la retallada municipal al pressupost de la JLF es compensa amb les aportacions d’entitats i empreses col.laboradores i de les mateixes 35 comissions de la ciutat assegura Muñoz.

Així les ajudes de la Diputació de València i de les firmes, Aguas de Valencia, Consum, Grup Xúquer, Hospital de la Ribera, Cerveceria Amadeus, Grupo Rex, Casal Fester i Pirotècnia Valenciana fan possible que "enguany pugam igualar i fins i tot millorar les falles de l’exercici anterior".

Alguns d’estos patrocinadors subvencionen les quatre mascletaes d’enguany que comencen el dia 16 i que el darrer dia 19 contarà amb un convidat d’excepció, "el mateix Sant Josep, patró de les falles presidirà, enguany, per primera vegada a Alzira una mascletà després que haja recorregut en processó el centre de la ciutat" manifesta el president, satisfet per esta innovació.

Amb el propósit de buscar maneres de finançar les despeses de la Junta Local Fallera, els seus directius han decidit instal.lar una pantalla gegant per a veure el proper estiu tots els partits de l’Eurocopa en la lque la Selecció Espanyola defensará el títol. Els dirigents barallen dos ubicacions; si està acabat serà en el Recinte Firal que està construïnt-se a Tulell i en cas contrari a la Plaça Primer de Maig.

Però l’actualitat és que els millors ninots de cada falla estaran este cap de setamana a la vista del públic, Muñoz assegura que "hi ha molt de nivell" i que "enguany s’ha ampliat la superfície de la mostra".

Calendari Pre- Faller:

-Divendres 17-2: Inauguració de l’Exposició del Ninot a les 20,15 hores

– Dissabte 3-3: Crida 20 hores. Verbena Plaça del Regne 23,30 hores.

– Diumenge 4-3: Concurs de paelles en l’Avda. Luis Suñer a les 12 hores.

– Dissabte 10-3: Cavalcada del Ninot a les 18 hores.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here