Les veteranes de l’Alcúdia, quartes d’Espanya per equips en Camp a Través

0
139
Gran èxit de les veteranes de l'Alcúdia

El C. A. L’Alcúdia va tindre una nodrida participació i una magnífica actuació al Campionat d’Espanya de Camp a Través per a veterans, celebrat el passat cap de setmana a Elda.

El diumenge 12 de febrer, es celebrava el XII campionat d’Espanya per a veterans de Camp a Través per clubs a la ciutat d’Elda, el fred i el gèlid vent Siberià que bufava durant tot el matí, no va impedir que els atletes del  club atletisme L’Alcúdia, com ja és habitual,  feren acte de presència en aquest campionat, i es debati

L'equip de veterans

ren entre els millors clubs del tot el territori nacional.

En aquesta edició el C.A. L’Alcúdia, presentava  3 equips,  un de xiques format per Oreto Costa, Cristina Espi, Mª Carmen Abril i Mª Carmen Moya,  i quedaren a sols un pas del podio, en la categoría de 35 a 40 anys. (cal recordar que la passada edició foren quintes i que estes mateixes atletes s’han guanyat la plaça  per a representar el club Alcudià, al Campionat d’Espanya de Cros per a clubs en la categoria absoluta, en la modalitat de cros curt, que es celebrarà el pròxim 19 de febrer a la ciutat d’Orpesa.

En el cas dels xics, l’equip  un de 35 a 40 anys format per Jose Antonio Molla, Sergio Rosell,  Carlos Sauco, Mariano Trescolí  i Vicent Giner,  quedaren  en el lloc 14 de entre un total de 20 equips.  I l’ equip de 45 a 50 anys, en el que corrien Evaristo Garcia, Fèlix Boils,  i Paco Castro,  quedaren en la dècima  posició d’un total de 14 equips.

Per altra banda, el dissabte 11 es celebrava el Campionat Autonòmic per a Veterans de Pista Coberta, al Palau Lluís Puig de Valencia, on l’atleta del C.A. L’Alcúdia Rafa Solves, fou medalla de plata en la prova de 200 m.ll., estrenant-se com a medallista en esta categoria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here