Albarracín (PP) diu que els regidors de la moció de censura han comés un «delicte flagrant»

3
182

Sala, Albarracin i Soler

Blai Albarracin

Al finalitzar el plenari, que ha investit com alcalde d’Alberic a Toño Carratalá, el despatx d’alcaldia ha servit d’escenari d’una variopinta roda de premsa en la que han participat, el ja ex-alcalde, Faustino Sala, el president de la gestora local del PP, Blai Albarracín junt els portaveus del PSPV-PSOE, Charo Lázaro, d’EU-IXA, Miquel Pallarés i d’AIA, Emilio Salmerón a la que posterioment s’ha afegit el el president comarcal dels populars, Rafael Soler.

«Soc el responsable»

Albarracín no ha anat per les branques i d’eixida acusava els que eren companys seus de partit de cometre «un flagrant delicte» pel qual la direcció popular presentarà un recurs contenciós-administratiu i altre per via penal. Per al dirigent local és tracta d’una actuació «molt greu, que ha burlat la democràcia en el dia més trist d’Alberic». Fins i tot considera que els deu regidors signants de la moció no han tingut altra preocupació que «destruir la imatge de l’alcalde Faustino Sala».

Preguntat Soler pels mitjans de comunicació, no ha tingut inconvenient en considerar-se «responsable total del desgavell patit per Alberic» però matitza que Sala «es va enganyar a l’ escollir a Carratalá i a altres components de la llista que no son dignes d’estar en el PP».

La inclusió de Faustino Sala al capdavant de la candidatura en contra de l’opinió majoritària de l’executiva i de l’agrupació local li ha eixit ben cara a Soler i al PP riberenc que ha perdut altra alcaldia, la segona en esta legislatura, després  la d’Alginet a mans, en este cas, d’un pacte d’esquerres.

Els tribunals podrán donar-li la raó però en l’hipotètic cas que Sala recuperara l’alcaldia en esta legislatura, el PP d’Alberic eixirà, igual que ara, molt tocat davant un Toño Carratalá reforçat que independent de les sigles que utilize per a les properes eleccions contaria amb moltes possibilitats de formar govern.

Formar un govern de minoria

Pallarés, Lázaro i Salmerón han coincidit en explicar que abandonaren la sala de sessions en escoltar l’advertència de la secretària municipal «que podriem incòrrer en una ilegalitat» cas de participar en el debat de la moció de censura. El representant d’EU-IXA proposà que «el pacte antitransfuguista es convertixca en llei». Mentre Sala insistia en la ilegalitat del plenari per trobar-se davant «un presunte delicte de prevaricació».

Els 7 regidors que des del divendres formen part de l’oposició confien en que els tribunals li tornen a donar a Sala la presidència del consistori que ha perdut  per conformar un govern de minoria.

Riberaexpress

3 Comentarios

  1. A VORE COM EU I PSPV EXPLIQUEN EL COMPADREO AMB EL PP. AÇÒ ES DE RISA, LAMENTABLE,,,,,,,,,,,TAN DE CRITICAR LA CORRUPCIÓ I ARA S’ALIEN AMB EL PP???? PAN Y CIRCO

  2. O siga, que volen que li tornen la presidència per a «conformar un govern de minoria» que no podrà traure endavant cap acord…I dic jo, no és millor tindre un govern amb majoria, i estable ideològicament? Ai Miquelet, Miquelet, que se te van obrir els ulls pensant que tenies la clau d’Alberic, i se t’ha caigut tota la casa damunt…

  3. Com pot ser que sis trànsfugues (expulsats del partit a nivell local i provincial) i una escissió vella del PP (CVa) siguen aplaudits com a «salvadors»? Al marge que tot el problema ha vingut per la desfeta del PP en el poble, ací hi ha molta ambició.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here