Concert de Nadal de la Colla d’Algemesí al Teatre Jaume I

0
115

El Teatre Jaume I d’Algemesí obrirà les seues portes el proper divendres 23 de desembre a les 19’30h per a acollir el Concert de Nadal de la Colla d’Algemesí, dolçaina i percussió. Baix la batuta d’Antoni de la Asunción, es podran escoltar obres de compositors com José R. Pascual Vilaplana i el propi Antoni de la Asunción, entre altres. Per concloure el concert, es podran escoltar adaptacions per a dolçaina i percussió d’algunes nadales molt conegudes per tal de donar un ambient nadalenc a la mostra.

Des dels seus inicis, la Colla d’Algemesí ha sigut una de les pioneres en l’avanç de la dolçaina i el tabal, afegint els nous timbres de la més diversa percussió. Amb aquest concert es tanca el present any i es dona inici al 2012, un any carregat d’activitat per part d’aquesta agrupació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here