El Nou Bàsquet Alzira perd la imbatibilitat contra l’Almussafes (68-53)

0
187

Alberto Lahoz es dirigeix als seus jugadors

L’equip entrenat per Alberto Lahoz va perdre la seua condició d’invicte en un partit que es va decidir en la segona part (68-53)

El sènior masculí del Nou Bàsquet Alzira va perdre la imbatibilitat en el retorn a autonòmica després de caure derrotat diumenge a la pista de l’Almussafes Prácticas per 68-53. Va ser en el tercer quart quan un equip veterà i amb ofici com l’Almussafes va forjar el seu triomf, ja que en la primera part el partit va ser enormement igualat.

El partit va discórrer igualat durant el primer quart, que es va tancar amb taules en el marcador (15-15) i la mateixa tònica es va mantenir durant el segon període. Malgrat tot, l’Almussafes va tancar els primers vint minuts amb un lleuger avantatge de quatre punts (30-26). En la primera part, el Nou Básquet Alzira va mantenir el nivell defensiu, com ho demostren els trenta punts que va encaixar. Però en atac cometia massa errors i no era capaç de traure profit de situacions clares d’avantatge.

El començament de la segona part van ser prometedor per al Nou Básquet Alzira, que, fins i tot, va arribar a posar-se per davant en el marcador (34-36). A partir d’este moment, el conjunt local va imposar el seu ritme. Quan faltaven poc més de dos minuts per al final d’este quart va agafar de nou la iniciativa en el marcador i ja no va abandonar-la fins al final.

L’Almussafes va elevar el to defensiu i va apagar les idees del Nou Básquet Alzira en atac. Els jugadors alzirenys abusaven del joc exterior i dels triples, i no van tenir en cap moment la paciència necessària per a atacar la defensa plantejada pels locals. La situació s’agreujava per les errades en situacions clares de superioritat, provocades per les males decisions. Mentrestant, l’Almussafes-Prácticas treia profit del domini dels seus homes interiors en el rebot i prop de l’anella.

El Nou Básquet Alzira no trobava arguments per a recuperar-se. Durant l’últim quart, els avantatges a favor dels locals fregaven els deu punts sense que els nostres foren capaços de retallar-les. No obstant això, l’equip alzireny no va voler rendir-se en cap moment, però una sèrie de tirs precipitats i un triple final de l’Almussafes-Pràcticas van deixar el marcador en el definitiu 68-53. Al final, una derrota massa abultada pel que es va vore en la pista, però l’Almussafes va saber aprofitar la seua major experiència i veterania.

A pesar de la derrota, el Nou Bàsquet Alzira es manté en les posicions altes de la classificació, amb quatre victòries i una derrota. La pròxima jornada el conjunt entrenat per Alberto Lahoz rebrà al pavelló Fontana Mogort al Juventud Requena (dissabte 19, a les 16.30 hores).

Derrotes de sèniors i júniors

Pel que fa a la resta de la jornada, el sènior masculí B, Blasmetal Aluminis Nou Bàsquet Alzira, no va poder aconseguir la segona victòria de la temporada en perdre a la pista del CB Ciutat d’Albaida per 61-47. El conjunt local va dur la iniciativa en el marcador des del primer quart i les imprecisions en atac i les errades defensives van deixar a l’equip alzireny sense opcions malgrat l’esforç realitzat.

La jornada del diumenge es va completar amb la derrota del sènior femení en la seua visita a la pista del CB Banyeres per 63-51. Durant la primera part va ser un partit molt igualat i amb alternances constants per part dels dos equips. Al descans es va arribar amb un lleuger avantatge per part del Nou Bàsquet Alzira (25-27). Però en la represa el duel es va acabar decantant a favor del conjunt local davant del major desgast físic de les jugadores entrenades per Dani Cuenca.

D’altra banda, l’equip júnior masculí, Base Sportleader Alzira, no va poder aconseguir el triomf i va perdre l’imbatibilitat en l’últim segon davant del Joventut Xàbia (41-40). La igualtat va ser màxima entre els dos equips, però en un últim quart d’infart, amb alternances continues en el marcador, els nostres júniors van errar fins a sis tirs lliures consecutius i quan faltaven quatre segons per al final, el Xàbia va convertir una cistella, que li va servir per a emportar-se la victòria.


RESULTATS DE LA JORNADA 13/11/2011

SÈNIOR MASCULI – AUTONÒMICA

ALMUSSAFES PRÀCTICAS                        68

NOU BÀSQUET ALZIRA                              53

SÈNIOR FEMENÍ – AUTONÒMICA

C.B. BANYERES                                         63

NOU BÀSQUET ALZIRA                              51

SÈNIOR MASCULI – PRIMERA ZONAL

C.B. CIUTAT D´ALBAIDA                            61

BLASMETAL ALUMINIO ALZIRA                47

JÚNIOR MASCULI – PRIMERA ZONAL

C.B. JOVENTUT XÀBIA 41

BASE SPORTLEADER N.B. ALZIRA           40

CADET MASCULÍ –ZONAL

JOVENTUT XÀBIA                                      38

GRUPHAC NOU BÀSQUET ALZIRA             54

CADET MASCULÍ –ZONAL

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA             81

NOU BÀSQUET ALZIRA GRANA                 19

CADET FEMENÍ –PREFERENT

NOU BÀSQUET ALZIRA                              40

C.B. LA ENCARNACION                              52

INFANTIL MASCULI – PREFERENT

C.B. QUART 99                                           46

INSTITUTO JARQUE N.B. ALZIRA              77

INFANTIL MASCULÍ– ZONAL

C.B. LARRODE                                           66

NOU BÀSQUET ALZIRA GRANA                 26

ALEVÍ BLAU – NP 1

NOU BÀSQUET ALZIRA BLAU                    APLAÇAT

VALÈNCIA BASKET

ALEVÍ GRANA – NP 2

C.B. GENOVÉS                                          60

NOU BÀSQUET ALZIRA GRANA                 27

BENJAMÍ – NP 1

DIGITIMPRÉS N.B. ALZIRA                        12

VALÈNCIA BASKET “A”                             62

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here