Ricardo Sixto (EU): «Les empreses de treball temporal han de desaparèixer perquè exploten als collidors»

1
126
Ricardo Sixto esta vesprada en Alzira
R. Sixto, I. Martínez i P. Blanco abans del mitin

Esquerra Unida-Els Verds ha celebrat en la vesprada d’aquest dilluns un dels mítins que té previst a la Ribera. La Casa de la Cultura va servir d’escenari per a aquest acte on han intervingut Ivan Martinez, regidor de l’Ajuntament d’Alzira, Pere Blanco, candidat per la coalició al Congrés i regidor de Algemesi i el cap de llista d’EU per València, Ricardo Sixto.


Sixto va fer un repàs general a l’actualitat nacional, però també ha tornat a incidir en la «greu» situació per la qual estan passant els collidors «per culpa de les empreses de treball temporal que són una perversa màquina d’explotar als treballadors i per açò demanem la supressió d’aquestes empreses». El candidat també va recordar que la principal eina de contractació laboral és la Inspecció de Treball que detecta a les empreses que tenen treballadors sense contracte i els obliga a regularitzar la seua situació.

Sixto ha lamentat el debat » a dos» d’aquesta nit entre Rajoy i Rubalcaba que «exclou» als altres partits. A més també ha criticat que Zapatero «ens haja ficat en una altra guerra; ahir a Afganistan va morir un sergent espanyol». Sixto, a més censurava l’escut antimíssils que s’ha situat en la base militar de Rota.

També va fer un recorregut per tot el programa electoral d’EU i espera «un diputat per València i llevar-li un altre el PP per Alacant».
Per la seua banda, Pere Blanco es va centrar en els temes comarcals com la privatització de la sanitat i de l’educació, a més «la lluita» que hem tingut amb el tema del transvasament del Xúquer al Vinalopó.
Ivan Martínez ha presentat l’acte i en el que va destacar el creixement de la coalició en la comarca de la Ribera.

Riberaexpress

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here