Baldoví (Compromís) es compromet en l’Alcúdia a defensar una escola pública i laica de qualitat

0
168

El candidat de Compromís per la circunscripció de València, Joan Baldoví, es va comprometre ahir a l’Alcúdia a defensar «una escola pública i laica de qualitat, com a garantia de l’exercici del dret a l’educació de tothom en condicions d’igualtat». I ho va fer durant la reunió que va mantindre amb membres de Compromís per l’Alcúdia. El regidor Paco Sanz li va informar dels dèficits de l’escola pública a l’Alcúdia, així com de la necessitat de construir un nou centre públic d’ensenyament infantil i primària, a més d’implantar cicles formatius a aquesta població.

Baldoví va explicar el programa d’educació per a les eleccions generals com la intenció de crear places públiques suficients de 0-3 anys per atendre la demanda i «garantir l’acord per a crear 300.000 places escolars en el primer cicle de l’educació infantil». Igualment es va comprometrea destinar a la despesa pública educativa «almenys el 7% del PIB en aquesta pròxima legislatura, destinant un 6% del PIB a l’Ensenyament Superior i augmentar la despesa dedicada a beques i ajudes a l’alumnat universitari, amb un sistema de caràcter generalitzat de beques que possibilite completar els estudis sense obstacles derivats de l’origen social i econòmic».

El regidor de Sueca té previst encetar la campanya electoral demà divendres a la seua població en el mitin central de la comarca que tindrà lloc a les 8 de la vesprada al Centre Municipal Bernat i Baldoví.

Baldo en l'Alcúdia amb membres de Compromís

.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here