El dissabte continua l’alerta taronja essent el dia més complicat del pont de Tots Sants

0
198

El meteoròleg d’Algemesí, Jovi Esteve, pronostica que pel que fa a hui dissabte, seguirem amb l’alerta Taronja activada per estes pluges que seguiran mostrant un caràcter persistent especialment durant el matí ja que per la vesprada anirà desunflant-se lenta però progressivament esta situació. Aixina i tot, no vos fieu molt d’este oratge perquè l’atmosfera continuarà molt inestable i, amb els vents de component marítima que predominaran i esta GOTA FREDA (o embossament d’aire fred en altura) que seguirà molt pròxima a nosaltres, la pluja la tenim de nou garantida.

D’altra banda, l’ambient seguirà molt fresc i les temperatures es resentiran un poc més que les de hui, situant-se en valors molt, molt discrets que no superaran els 16º-17ºC. Enguany les hem demanat amb insisitència estes pluges perquè els ha costat aparéixer però, esperem que ara que les tenim damunt, no ens donen massa problemes!.

PER CERT, RECORDEU QUE LA NIT DE DISSABTE A DIUMENGE, QUANT SIGUEN LES 03’00h. HAUREM DE RETRASAR UN HORA ELS RELLOTGES I FICAR LES 02’00H. ENTRANT DE PLE EN L’HORARI D’HIVERN, o siga que dormirem una horeta més… no està mal.

..

Matí Vesprada Nit

9 N-pluja forta 8 N-pocpluja 7 Nuvols

15º                    17º                  13º

Diumenge millorarà l’oratge i en Tots Sants lluirà el sol

Pel que fa als pròxims dies, diumenge, la situació tendirà ja a desunflar-se i l’oratge ens donarà una relativa millora. Aixina i tot, el dia quedarà amb més núvols que clars i alguns ruixats més però, molt més residuals i sense la persistència que podran donar tant esta vesprada com demà. És a dir, en altura s’haurà debilitat prou esta DANA o GOTA FREDA al mateix temps que es desplatzarà cap a la zona de Túnísia (nord d’Àfrica) afavorint esta millora a la que estem fent referència. Les temperatures es recuperaran i el vent entrarà igualment de gregal (nord-est) però ja no serà tan molest com demà dissabte.

Dilluns, el cel encara presentarà intervals de núvols però, molt més decoratius. Com a molt podrien deixar anar alguna gota o ruixat dèbil i poc més (coses molt puntuals). Les temperatures seguiran igual i el vent estarà fluix i encalmat.

Per últim, dimarts pròxim, encara l’atmosfera seguirà un tant lleganyosa i l’oratge un poc empastrat per la presència d’intervals de núvols que podríen tornar a soltar alguna gota o ruixat puntual no massa destacable. Les temperatures pujaran un poquet més i el vent estarà molt fluix i encalmat (això sí, entrarà més sec i donarà molt bona visibilitat).

DIUMENGE Dilluns Dimarts

8 N-pocpluja 4 Sol-N-Pluja 3 Sol-NG


Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here