Dr. José Viña: «Envellir no és una malaltia, si ens cuidem podem viure més i millor»

0
748
El Dr. Viña davant els mitjans de comunicació locals

El catedràtic de la Facultat de Medicina de València, José Viña (València,1953), ha explicat esta nit a la Casa de la Cultura d’Alzira les pautes que cal seguir per a gaudir d’una major qualitat de vida en la primera conferència titolada, «Com viure per a envellir millor», del cicle que gira al voltant dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira.

Viña considera que l’envelliment «no és una malaltia» que «es pot viure més i millor si ens cuidem». I és que a partir dels 50 anys es reuneixen les condicions òptimes «perquè una persona siga feliç, ja que en la major part dels casos ha troba el seu lloc al món». El conferenciant que ha publicat més de 200 treballs internacionals ha manifestat que cal «dependre a envellir» i amb un tó humorístic ha afegit que malgrat això «no hi ha manera de viure 400 anys».

La inauguració del cicle de conferències ha estat a càrrec del regidor de Cultura, Carlos Correal i del president de la Fundació Bromera, Josep Antoni Fluixà. Mentre el coordinador de la Unitat de Geriatria de l’Hospital de la Ribera, Juan Antonio Avellana, ha presentat al conferenciant.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here