Alzira serà l’epicentre polític per unes hores amb la presència d’Alberto Fabra i Toni Cantó

0
144

Fabra durant la recent visita a l'Hospital d'Alzira

Toni Cantó en la passada Fira Gastronómica de l’Alcúdia

La capital de la Ribera estarà en unes hores molt animada des del punt de vista polític davant la presència en la mateixa jornada del president de la Generalitat, Alberto Fabra i del candidat d’ UPyD per València, l’actor, Toni Cantó.

Fabra dinarà, a la Sala Rex amb les dones emprenedores rurals que cada any per estes dades es reunixen a Alzira convocades per AVA.  Sobre les 14,45 hores està prevista la seua intervenció que tancará una jornada que comença amb el desenvolupament de varies ponències a les 11 del matí.

Més atapeït tindrà el dia, Toni Cantó qui a les 10 hores té la primera cita amb la directiva del Col.legi d’Advocats d’Alzira. Una hora després l’esperen varios empresaris en la seu de l’Associació Empresarial Alzira. I cap el migdia l’actor reconvertit a polític es donarà un bany de multituts en passejar-se pel mercat del dimecres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here