Lluís Ribera:»La Fira Gastronòmica de L’Alcúdia té una clara tendència cap a l’oferta de productes selectes i d’alta gama»

2
190
Els dolços de Llopis cautivaren a les autoritats

L’alcalde de L’Alcúdia, Robert Martínez, el president de la Fira Gastronòmica, Lluís Ribera, i els més de 60 expositors confien en una assistència»record, superior a les 150.000 persones» davant les previsions de bon oratge al llarg d’este cap de setmana i del pont del Pilar.

Productes selectes

Al recinte firal hi havia una satisfacció generalitzada este migdia en el que ha tingut lloc la inauguració de la ja XVII Fira Gastronòmica que té una clara tendéncia cap a l’oferta «de productes selectes i d’alta gama» segons ha manifestat a Riberaexpress, el director de la mostra de productes gastronòmics. Però sense deixar de costat els més tradicionals com els vins, formatges, les xarcuteries de Requena, Cocentaina i Carcaixent, entre d’altres. La novetat d’enguany serà la possibilitat de degustar arròs amb anguila i l’de ser «una fira barata» segons Ribera perquè amb 10 euros el visitant té dret a altres tantes degustacions.

Impacte econòmic

La mostra «té una repercusió fantàstica i ha fet que L’Alcúdia siga un referent gastronòmic en la Comunitat Valenciana» assenyala amb orgull la primera autoritat local. A més destaca «l’impacte econòmic sobre el poble donat que hi han bars i restaurants que fan l’agost en octubre».

La «qualitat» dels productes i les «bones comunicacion de l’Alcúdia» son altres de les claus de l’èxit d’esta fira que és visitada per «molta gent de la comarca i de la província, peró a la que també acodeixen gent procedent d’Alacant, Albacete i Castelló».

2 Comentarios

  1. ja he llegit dos vegades lo del pont de la inmaculada, que si no estic jo confusa, es el 8 de desembre, aquest pont es el del pilar, no?

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here