Mònica Oltra presenta este divendres l’Associació Dones del Bloc de Carcaixent

10
221

Aquest divendres, a les 19:00 hores, en el saló d’actes del CEIP José Maria Boquera es dona a conèixer el col·lectiu Dones en Bloc de Carcaixent.

En la línia d’altres associacions que Bloc-Compromís està creant arreu de tot el País, Carcaixent presenta aquesta vesprada l’Associació Dones en Bloc amb la intenció de ser un referent i un lloc de trobada per a les dones de la ciutat. Segons Maria Josep Talens, presidenta de l’associació, «Dones en Bloc naix atenent el buit existent en l’oferta d’activitats pensades per i per a dones en Carcaixent, fugint de tòpics i reivindicant el paper de les dones en tots els àmbits de la vida econòmica, política, cultural i social». Dins de la programació prevista, l’organització anuncia tallers, cursos, xarrades, exposicions o visites culturals. A més, comenta, «L’associació estarà sempre disponible per a aquelles dones que necessiten assessorament o ajuda de qualsevol tipus».

Des de fa uns dies Dones en Bloc ha obert un perfil al facebook on anar rebent suggeriments i subscripcions, un perfil que compta ja amb quasi 500 seguidors.

L’acte de presentació estarà conduit per Maria Josep Talens i hi intervindran la secretària d’igualtat del Bloc Mamen Gimeno y la Diputada de Compromís Mònica Oltra.

10 Comentarios

  1. Hace ya algun tiempo que yo me estoy preguntando ¿ de donde sacara tanto dinero para tanta publicidad, alquiler de local o sede? y ahora van a ofertar cursos, asesoramiento,talleres, en fin lo unico que realmente les puede salir gratis son «les xarrades» supongo que si sigo pensando o averiguando por mi cuenta conseguire enterarme.

  2. Elmio, t’ho expliquem. Ens nodrim de la generositat dels integrants del col.lectiu, ja que tenim la sort de tindre professionals fantàstics en quasi totes les arees que necessitem cobrir i que ens fan el favor de regalar-nos el seu temps i la seua dedicació. D’altra banda, t’informem també, que no tenim seu, sols la vam tindre en campanya. Si vols qualsevol altre aclariment…
    Gràcies.

    • se dijo hace ya mucho que el Sr. Carot Robira se encargaba de las ayudas, ahora me dan un nombre distinto, pero mucho mas creible.

  3. Si tens curiositat t’ho dic jo Elmio, les activitats es fan gràcies a les quotes que paguem els afiliats i socis i de la faena desinteressada de molta gent… Per sort, hi ha moltes coses que no es paguen en diners.

  4. WillY9:

    te animo a que averigues y veras que «Casal Joume I» es la sede encubierta de Compromis= Bloc, y que con los afiliados que son,, les han de llegar desde Cataluña los papelitos de color moradito que valen por 500€ y les llegan religiosamente, cada mes, conoces a Eliseo Climent?? Te animo a que averigues, yo ya lo estoy haciendo.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here