Gran expectació davant l’anomenament de Paula March com a Fallera Major d’Alzira

0
137
  1. Paula, radiant de felicitat, amb el seus pares

    El somni de Paula March Borrás es va complir, anit, a la seua pròpia casa i envoltada pels seus, era anomenada Fallera Major d’Alzira per a l’exercici 2011-12. Un càrrec per al que pensa donar «el màxim», en ser «conscient de la responsabildiad que he adquirit».

El president de la Junta Local Fallera, Vicent Muñoz, estava convençut que Paula «mantindrà l’elevat nivell abastat en els darrers exercicis», mentre el regidor de Festes, Rafael Fita, elogià «l’experiència» de la nova reina, que ha estat el darrer exercici, Fallera Major dela Plaça de la Plaça del Forn i que porta ADN faller en les venes.

El domicili familiar al Respirall es va omplir de familiars, amics i de representants municipals que vullgueren felicitar, de primera mà, a la Fallera Major de la segona potència mundial en falles.

Paula amb una ampla preparació cultural i fallera va correspondre amb la seua natural simpatia i saver estar.

Un vi d’honor a La Masia va culminar una vetlada inoblidable per a la nova reina de les festes que va estar acompanyada per les components de la futura cort d’honor i de les menudes encarregades de dur el regnat infantil.

Ara totes elles esperen ansioses la seua proclamació per encetar  a mitjans del pròxim mes d’octubre el nou exercici faller.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here