El PSOE d’Alzira proposa a Isabel Aguilar i Toni Such per al Congrés dels Diputats en llocs d’eixida

0
132
Un moment de l'Assemblea celebrada anit a la seu socialista

L’Assemblea Extraordinària del PSPV-PSOE d’Alzira aprovà, anit, per unanimitat la llista socialista per al Congrés dels Diputats en la que proposa a Toni Such i a la portaveu municipal, Isabel Aguilar, «en llocs d’eixida». La candidatura per la circunscripció de València quedaria formada, segons el parer dels socialistes locals per; Inmaculada Rodríguez-Piñero, Toni Such, Isabel Aguilar, Carmen Montón i Josep Santamaría, al Congrés i per José Àvalos, Nati Vicente i Javier Albelda per al Senat.

L’assemblea d’Alzira ha valorat que la candidatura al Parlament «siga encapçalada per Inmaculada Rodríguez-Piñero, perquè és una garantia d’honradessa i professionalitat».

La proposta aprovada tracta de situar a Such i Aguilar en llocs d’eixida en la candidatura al Congrés, donat que l’Agrupació Socialista d’Alzira considera que «la comarca de la Ribera Alta deu tindre una representació en el parlament espanyol».

Una vegada aprovades les llistes por l’assemblea, l’excutiva local donarà curs cap el Comité Provincial, qui farà la proposta definitiva alComité Federal de Llistes perquè ho ratifique el Comité Federal el proper 8 d’octubre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here