Compromís per Alzira torna a denunciar la inactivitat de l’equip de govern en Tulell

0
340
Estat d'alguns elements de Tulell

Amb les obres d’urbanització de Tulell, s’instal·là un nou parc infantil en la zona verda que rodeja a la Casa Blava al costat del solar reservat per a l’auditori. Abans de l’estiu, els jocs es desmuntaren després que patiren actes vandàlics que els van destrossar, segon un comunicat de la regidora Adelaida Pau. Quan es retiraren les instal·lacions infantils es deixaren uns ferros que estan a nivell de terra per la qual cosa poden suposar un perill per als vianants i més si són xiquets. Ara, amb l’inici del curs escolar, sol·licitem a l’Ajuntament la reposició dels jocs infantils i, en cas de no fer-ho, que ordenen retirar els ferros que hem mencionat abans.

També volem denunciar que la zona enjardinada que hi ha al costat del parc infantil porta temps sense regar-se. No entenem l’abandó d’aquesta zona quan l’entrada de la Universitat Catòlica no té cap problema en el seu manteniment. Menys quan a uns metres està l’entrada de l’escola Tirant lo Blanc i l´Escoleta Tulell i la zona verda, amb el parc infantil ben conservat, podria tindre un bon ús. Així mateix les papereres del jardí porten setmanes sense arreglar-se i buidar-se, contenen restes de fem i botelles de cristall, amb la conseqüent sensació d’abandó.

Una situació que ja hem denunciat varies vegades continua sense que l’equip de govern li done solució. Es tracta de la vorera i els voltants de l’Escoleta de Tulell, que són municipals. L’Ajuntament la té en les mateixes condicions d’abandó que estan les parcel·les particulars. Per aixó, tornem a demanar que es deixe en condicions per a la seguretat dels xiquets i xiquetes.

Una altra qüestió al voltant de Tulell i la seua zona educativa és que en la Universitat Catòlica estan fent moviments de terra per a la construcció d’una ampliació. Això suposa pols i soroll que poden afectar l’institut i el col·legi i d’una manera directa i immediata a les instal·lacions esportives de l’institut perquè estan al costat. Per això des de Compromís demanem a l’Ajuntament que exigisca a la UCV que prenga les mesures adequades per a minimitzar les molèsties, com en el seu moment es va haver de fer per a protegir a l’alumnat del col·legi Tirant lo Blanc.

Per últim recordar que portem dos anys demanant el tancament dels solars on començaren a construir i que ara estan abandonats que estan prop de La Puríssima i el Col·legi Lluís Vives. Encara no s’ha fet res, per tant,  considerem cal posar-se a la feina i tancar els solars per la seguretat de tots i totes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here