L’ADL de Benifaió contracta a 15 veïns desempleats

0
163

ADL de Benifaió

-L’Ajuntament de Benifaió rep una subvenció de més de 80.000 euros per als programes laborals EMCORP i Salari Jove

-Els beneficiaris reben un sou mensual segons conveni i categoria professional

En el primer dels programes s’han contractat a 12 persones desocupades per a les funcions de gestió administrativa municipal, manteniment d’instal·lacions municipals i servici d’ajuda a domicili. Les funcions laborals que es van iniciar el passat mes de juny finalitzaran el pròxim 10 d’octubre.
Per a este programa EMCORP s’ha rebut més de 53.700 euros subvencionat al cent per cent pel SERVEF. L’objectiu d’este tipus de programes és promoure la generació d’ocupació d’interés general i social per mitjà d’ajudes i subvencions dirigit a col·lectius de més difícil inserció en el món laboral, jóvens desocupats en la busqueda del seu primer treball, col·lectiu de dones desocupades, i parats de llarga duració.

El segon dels programes laborals projectats per l’ADL de Benifaió és el denominat Salari Jove. En ell, com el seu nom indica, va dirigit a jóvens desocupats menors de 30 anys sense experiència laboral i amb titulació acadèmica en els últims quatre anys.
Tres veïns formen part d’este programa concebut com un pla de suport a l’ocupació en les modalitats d’auxiliar administratiu, informàtic i tècnic de relacions laborals gràcies a una subvenció concedida pel SERVEF que supera els 26.700 euros.
Els beneficiaris deixaran de ser desocupats el pròxim mes d’octubre prolongant-se el contracte fins a juny del 2012 percebent així un sou mensual segons conveni establit. L’objectiu d’este Salari Jove és que els seleccionats adquirisquen la formació teòrica i pràctica necessària per a l’exercici d’un lloc de treball adequat a la seua formació prèvia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here