EU presentarà mocions en els ajuntaments de la Ribera contra la reforma Constitucional

0
143

Ivàn Martínez mostra la moció que EU presentarà

La primera mobilització s’ha fet hui davant l’Ajuntament d’Alzira

EU ha encetat una sèrie de mobilitzacions en contra de la reforma «bipartidista PP-PSOE» de la Constitució. Aquest matí s’han concentrat en les portes de l’Ajuntament d’Alzira alcaldes (Polinyà i Benicull) i regidors d’aquesta formació de les dos comarques on han mostrat el seu profund malestar davant aquesta reforma.
L’alcalde de Polinà de Xúquer, Òscar Navarro, va manifestar que a EU no li ha agradat en abasolut aquesta reforma «ni en la forma ni en el fons. Nosaltres apostem per un referèndum on la ciutadania es postule sobre la reforma de la llei de lleis, cosa que els dos grans partits s’han negat».
D’altra banda, Navarro també va criticar el fons d’aquesta reforma ja que podria fallir l’estat del benestar. «S’ha fet per a pagar deute i interessos de l’estat, no per a garantir ni l’educació ni la sanitat, per exemple», va dir.
Per la seua banda, Ivan Martínez, regidor d’Alzira, va anunciar que EU presentarà mocions en els ajuntaments de la Ribera en contra d’aquesta reforma. També va assenyalar que el líder d’EU, Gaspar Llamazares, ja té la signatura de 32 dels 35 diputats necessaris per a poder impulsar un referendum.
D’altra banda, Martínez va lamentar profundament que en la Mancomunitat de la Ribera Alta no tinguen representació «per culpa de la reforma que va fer el PP de la Llei de Règim Local. És el símbol del bipartidisme absolut». Cal recordar que ni EU ni Compromís tindràn representació al no tindre cap alcaldia.
Asensio García, coordinador comarcal d’EU, va criticar que la Ribera és una de les comarques on «més s’han privitizado els serveis públics».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here