Cinc milions de cupons de l’ONCE del diumenge estaran dedicats al Concurs Internacional de Paella de Sueca

0
108
Presentació del Cupó a Sueca

La Fundació ONCE ha presentat, en el saló de plens de l’Ajuntament de Sueca, el Cupó Cap de Setmana, que es posarà a la venda diumenge que ve, 11 de setembre, i que estarà dedicat a la 51 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana que se celebra en la capital de la Ribera Baixa.

En l’acte han estat presents l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; el regidor de Festes, Dimas Vázquez; i el regidor d’Acció Social, Joan Baldoví. En representació de la Fundació ONCE, han acudit el subdelegat territorial, Jesús Moril; el president del Consell Territorial de l’ONCE a la Comunitat Valenciana, Enrique Llin; i el director de l’Agència Administrativa de l’ONCE en Sueca, Joaquín Julio Escrivá.

“Volem sumar-nos a esta celebració, ja que esta població ha estat sempre en permanent col·laboració amb la nostra Fundació”, ha assenyalat Jesús Moril, qui també ha afegit que “tota la recaptació obtinguda ens permetrà continuar amb els serveis socials que oferix la Fundació”.

Per la seua banda, l’alcalde, Salvador Campillo, ha agraït que l’organització ONCE haja pensat en Sueca per a mostrar i publicitar per tota la geografia espanyola este “concurs tan emblemàtic i significatiu per als suecans”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here