Medi ambient construirà un carril per als vianants i ciclista de 2 quilòmetres entre Sollana i El Romaní

0
175
Dómine, l'alcalde de Sollana y la consellera de Medi Ambient

La Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi ambient construirà un carril per a vianants i ciclistes de 2 quilòmetres de longitud i 2,5 metres d’ample, que comunicarà Sollana i El Romaní, en la zona confrontant amb el Parc Natural de l’Albufera.

La consellera d’Infraestructures, Territori i Medi ambient, Isabel Bonig, ha visitat l’inici de les obres del carril no motoritzat, que suposen una inversió de 400.000 euros per part de la Conselleria. A més, l’actuació s’integra en el Pla Confiança de la Generalitat, que el seu objectiu és dinamitzar l’economia i generar ocupació en els municipis valencians. La visita coincedeix en el context del 25 aniversari de la declaració del Parc Natural de l’Albufera per part de la Generaltitat, així com el centenari de l’adquisició de l’Albufera i la muntanya de la Devesa per l’Ajuntament de València. Per a commemorar aquestes efemèrides, la Conselleria i el Consistori de valencià han organitzat un conjunt d’activitats al llarg de l’any.

Carril per als vianants i ciclista
La iniciativa del carril per als vianants i ciclista entre Sollana i El Romaní, impulsada per Infraestructures i Medi ambient, representa una alternativa al vehicle privat i suposa una aposta per la mobilitat sostenible en un entorn mediambiental de gran valor com és el Parc Natural de l’Albufera. El nou itinerari per a vianants i ciclistes es construirà sobre la plataforma de l’antiga N-332, actualment carretera CV-4008, de titularitat municipal. Per a açò, està prevista la disminució de l’ample dels carrils i vorals de la carretera, per a poder encaixar pel marge oest el nou vial no motoritzat. A més, puntualment es procedirà a l’ampliació de la calçada en alguns estrenyiments existents.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here