Fernando Giner, conseller del València CF: «M’alegre molt que el meu fill jugue en l’Alzira»

0
144

Ferràn Giner, de 21 anys, és un dels últims fitxatges de la UD Alzira, juga d’interior esquerre i procedix de l’Olímpic de Xàtiva. A més és fill del conseller i ex-jugador del València CF, Fernando Giner.

Son pare, en declaracions a Riberaexpress, ha manifestat «m’alegre molt que el meu fill estiga en l’Alzira, en un club molt representatiu de la Comunitat Valenciana».

Fernando Giner amb Guaita en la Convenció de Penyes

Segons Fernando Giner es tracta «d’una etapa més per intentar crèixer com a futbolista i aconseguir que l’Alzira torne a la Segona B».

L’ex-defensa internacional d’Alboraia recorda que Ferràn «va participar la temporada passada en el 80% dels partits, li faltà un poquet de continuitat en el joc i supose que el que voldrà és intentar en l’Alzira eixa continuitat que no va tindre en l’Olímpic».

Giner va estar la major part del passat dissabte a Alzira, a migdia en la Convenció de Penyes Valencianistes i per la vesprada al Suñer Picó seguint les evolucions del seu fill.

El Xufa com és conegut de forma carinyosa, s’alegra que Ferràn «no té res que veure amb mi, afortunadament, i crec que és un advantage per a ell perquè mai entra en comparacions amb el pare, jo era defensa i dretà i ell és atacant i esquerrà».

Fernando Giner, que també va ser jugador del Levante, es mostrà molt il.lusionat que Ferràn porte, enguany, la camiseta blaugrana de l’Alzira, club al que ha desitjat «aconseguixca els seus objectus de retornar a la 2ª B».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here