Arranca el Cotif amb la presentació oficial de la XXVIII edició el pròxim divendres a l’Alcúdia

0
179
Cerimònia inaugural del Cotif 2010

L’acte servirà per a presentar els huit equips  que des del 11 fins al 19 d’agost s’enfrontaran en el Torneig Internacional de Futbol sub-20 de l’Alcúdia, que són:  el FC Barcelona, València CF, Villarreal CF, Llevant UD, els brasilers del Santos FC, del EC Juventude i del Cincao EC, i els japonesos del Gamba Osaka.

També seran presentats els 30 conjunts de les categories d’Aleví, Benjamí i Prebenjamí, que participaran en el Cotif Promeses d’agost.

I, en la part artística que sempre va aparellada a este prestigiós torneig, es presentarà a tots els assistents l’autor del cartell d’esta 28a edició, l’artista local Rafa Ferri, i hi haurà un avanç de la part artística de la cerimònia inaugural, que com ja ve sent habitual dirigirà el coreògraf José Tomàs.

En acabar, es celebrarà al mateix camp de futbol Els Arcs, com ja és tradicional, un sopar al qual estan convidats tots els assistents.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here