El PSPV de l’Alcúdia lamenta que el regidor Vallés (PP) defense la pressa del tranvasament al Vinalopó des d’Antella

1
183
José Luis Vallés (PP)

COMUNICAT:

El PSPV – PSOE de l’Alcúdia denuncia que  José Luis Vallés, regidor de l’Ajuntament de l’Alcúdia pel PP, i a la vegada president del regants del Sector de l’Alcúdia del Canal Xúquer – Túria, defensà en el Ple municipal celebrat el dia 27 de juliol de 2011 el projecte del govern valencià favorable al canvi de la pressa d’aigua del transvasament Xúquer – Vinalopó de l’actual de Cullera (Assut de la Marquesa) a un altre punt nou en Antella o en Cortés de Pallás (aigües amunt del punt d’on prenen les seues dotacions d’aigua el regants de la Ribera), en contra del criteri que mantenen totes les comunitats de regants de la comarca de la Ribera del Xúquer i la Unió Sindical d’Usuaris del Xúquer (USUJ).

En contra del criteri de la USUJ, formada pels regants de la Sèquia Reial del Xúquer (de la que es rega gran part del terme de l’Alcúdia), la Sèquia Reial d’Escalona, la Sèquia Reial de Carcaixent, les Comunitats de Regants de Sueca i de Cullera i la Sèquia Major dels Quatre Pobles, que agrupa a la totalitat dels regants tradicionals del riu Xúquer i rega 40.000 hectàrees repartides entre 32 municipis, agrupant a prop de 50.000 regants valencians, els representants de la qual han afirmat públicament que “els regants tradicionals del Xúquer mai acceptaran una segona pressa d’aigua en el riu” i amb eixes propostes de canvi “es vol fer negoci amb l’aigua”, el Sr. Vallés defensà en el plenari municipal, en representació del PP de l’Alcúdia, la posició de la Generalitat Valenciana favorable al canvi del punt de la pressa d’aigües per al transvasament.

Crítiques a Oreto Segura per el npu jutjat de Carlet

El PSPV – PSOE de l’Alcúdia denuncia que Oreto Segura, regidora de l’Ajuntament de l’Alcúdia pel PP i Diputada Provincial per eixe mateix partit, s’oposà a demanar a la Generalitat Valenciana que done compliment al seu compromís públic, exigit pel govern valencià des de fa anys, de crear el nou Jutjat de Primera Instància i Instrucció nº 5 de Carlet. La sra. Segura, que és també lletrada, en contra del criteri assentat pels respectius Col·legis Professionals d’Advocats, que han exigit a la Generalitat el compliment de la seua obligació de constituir i posar en funcionament els nous 15 Jutjats creats pel Ministeri de Justícia en la Comunitat Valenciana (incloent el nou per a Carlet), ni tan sols s’atreví a defensar públicament la posició del seu grup, encara que és la portaveu del Grup Popular al plenari municipal.

El govern del PP a la Generalitat Valenciana és l’únic que no ha posat en funcionament els Jutjats creats l’any passat pel Ministeri de Justícia (132 en tota Espanya), i ha rebut per eixe motiu les crítiques del Consejo General del Poder Judicial del Jutge Degà a València i de tots els col·lectius professionals implicats (advocats, procuradors, jutges, secretaris judicials i funcionaris). El nou Jutjat de Carlet és una llarga reivindicació social i és la solució per millorar la situació de colapse que pateixen els 4 Jutjats de Carlet, que donen el servei de justícia als municipis de l’Alcúdia, Alginet, Almussafes, Benifaió, Benimodo, Carlet i Silla.

El PSPV acusa al govern del PP a la Generalitat d’incoherència i d’hipocresia quan porta anys exigint públicament al govern central la creació d’eixe nou Jutjat a Carlet i ara, quan ha sigut creat, es nega a posar-lo en funcionament.

1 Comentario

  1. Jajaja, una vegada més es donen a coneixer, el PP on no governa (que la veritat siga dita, últimament és a pocs llocs) s’omplin la boca demanant, exigint, criticant, denunciant, etc…, però on governen sols fan que deixar de complir amb les seuies obligacions i responsabilitat i claven el cap baix l’ala, vergonyós una vegada més.
    Clar, la culpa……..

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here