Rosa Sebastià: «Deixe la presidència de la Mancomunitat de la Ribera Alta amb la convicció del treball ben fet»

0
180
Rosa Sebastià Asensi, presidenta en aquests moments en funcions de la Mancomunitat de la Ribera Alta, fa balanç d’aquests quatre últims anys en la qual ha estat al capdavant d’aquesta institució supramunicipal. Sebastià rep a Riberaexpress en el seu despatx que de segur trobarà a faltar, ja que el 5 de setembre la Mancomunitat tindrà nou president o presidenta.
Arriba l’hora del comiat i la presidenta assenyala que deixa el càrrec amb «la convicció del treball ben fet. Ha sigut una expreriència que mai oblidaré, molt especial i on he treballat amb grans professionals i funcionaris».
I és que aquesta jove que fora també regidora d’Algemesí es sent orgullosa d’haver estat al capdavant d’aquesta institució en «temps difícils la Mancomunitat ha crescut en serveis i sobretot el que li ha donat vida ha sigut el nou edifici que inaugurarem a Alzira on s’ha treballat amb molta il·lusió», recalca.
Entre els nous serveis destaca el servei Ambici, el de Gestió d’Expedients Sancionadors en matèria de tràfic, l’Agència Comarcal AMICS, el servei TDT interactiva, premiada pel Congrés dels Diputats, el servei de recollida de roba usada o la subvenció per a contenidors de residus orgànics.

Projectes europeus
Però sens dubte, els projectes europeus «han sigut molt importants en aquests quatre anys, una expereriència meravellosa», entre els quals destaquen els de col·laboració amb Amèrica del Sud, el Clades presentat després de realitzar aquesta entrevista, el Chord de desenvolupament del turisme, el Grundtvig per a persones amb el risc d’exclusió social o l’agermanament amb el Cantó de Upala.
Però Sebastià recalca el paper de la Mancomunitat com «un ajuntament d’ajuntaments a nivell comarcal que compateix serveis i experiències. L’ objectiu és treballar a escala tant amb els ajuntaments com amb el teixit empresarial, associatiu etc».
Bé i quin és el futur de Rosa Sebastia?. Ella és clara, «quatre anys que mai oblidaré i, a partir d’ara s’acaba una etapa política i seré una ciutadana del carrer que col·laboraré amb el associacionisme i en tot el que puga».
L’única cosa que ha deslluit una mica la gestió de Sebastià durant aquesta última legislatura, a pesar que la majoria de tots afirma que ha sigut una gran presidenta, va ser la sorprenent ,no inclusió per part del PP d’Algemesí i del seu alcalde, de Sebastià en la llista del PP per a les municipals.
«Quan un entra en política ja sap al fet que atenir-se, per a mi la decisió de no incloure’m va ser soprendente encara que no em va estranyar», diu.
La presidenta diu que deixa el càrrec «amb la cara ben alta perquè ho he donat tot».
Per descomptat, encara que va començar amb algun titubeig, Rosa Sebastià és ja una personalitat política molt valorada i important en la comarca i en la Comunitat. No és d’estranyar que el partit a nivell provincial li done un premi.
Des de Riberaexpress li desitgem molta sort i li donem les gràcies per la seua predisposició amb els mitjans de comunicaición.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here