Camps serà jutjat per un presunte delicte de suborn impropi passiu per la causa dels trages

11
197
Camps en un mitin a Alzira

El president de la Generalitat valenciana, Francesc Camps, serà jutjat per un delicte de suborn impropi passiu en la coneguda com a ‘causa dels trages’ derivada del ‘cas Gürtel’, tal com consta en una resolució, amb data d’este divendres, dictada pel magistrat instructor de la causa, José Flors. Al costat de Camps, s’asseuran a la banqueta els altres tres imputats en esta causa: l’exsecretari general del PPCV i diputat, Ricardo Costa; l’exvicepresident del Consell, Víctor Campos; i l’excap de gabinet de la Conselleria de Turisme i actual responsable de Protocol de la Diputació de València, Rafael Betoret.

Flors especifica en la sentència, que no és recurrible, que els quatre imputats hauran de prestar una fiança equivalent a la multa sol·licitada pel ministeri fiscal –de 41.250 euros per a Camps, Costa i Betoret; i de 35.000 per a Campos– i un terç més d’esta quantitat.

EUROPA PRESS

11 Comentarios

  1. Que m´el deixen a mi a eixe lladre que diu que no te mes que 800 euros al banc… I nosaltres patint perque estem passant-les putes per a poder tirar endavant honradament ,mentres ells viuen amb la buxaqueta pleneta… Miserables…!

  2. Bo i lo de Lola Johonson, portaveu del Consell, es para pegar a fugir, diu que «los valencianos no están de acuerdo con el auto». Sra. Jonson, cómo que los valencianos??? Esto no es una dictadura con partido único. FART d’esta clase de polítics. Bo i lo de Canal 9. Ha obert l’informatiu amb Marta Domínguez…… al carrer tots, que venguen Canal 9, que la privatizen.

  3. Cánovas yo no tengo porque decir nada de este tema, ya lo dirá la justicia, los valencianos en las urnas y los antipeperos de costumbre que se van a hartar de hacer comentarios en las webs con este tema.

  4. Mc Quique, la Justicia ya ha sentado a Camps en el banquillo de los acusados, te parecer poco????. Además Camps mintió, que es peor que lo de los 3 trajes.
    Saludos

  5. QUE PREFIEREN, UN POLITICO AL QUE LE REGALAN TRAJES POR VALOR DE 12.000 € O UN POLITICO QUE AVISA A ETA DE QUE VA A SER DETENIDA Y LUEGO SE PRESENTA A PRESIDENTE, SIN MENCIONAL EL GAL, NI LOS ERES FALSOS DE ANDALUCIA, NI LA QUIEBRA DE CASTILLA LA MANCHA, NI LA DE EXTREMADURA.
    PREFIERO MALO CONOCIDO QUE BUENO POR CONOCER.

  6. BUENO, SE ME OLVIDO MENCIONAR QUE LOS CINCO MILLONES (5.000.000) DE PARADOS, DE QUE ESPAÑA ESTE AL BORDE DE LA QUIEBRA, DE QUE LA DEUDA ESPAÑOLA SE VENDA A MAS DEL 6% DE INTERES Y DE QUE UN MILLON (1.000.000) DE FAMILIAS ESPAÑOLAS NO TENGAS INGRESOS… ESO ES CULPA DEL PP???? QUIEN GOBIERNA ESPAÑA?? SI DESPUES DE TODO ESTO SIGUEN PENSANDO QUE LA IZQUIERDA ES LA SOLUCION, ES NORMAL QUE ESPAÑA ESTE ASI.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here