Els jugadors de la UD Alzira que negocien en estos moments amb la directiva disposen fins les 12 de la nit per retirar les denúncies

0
157
Amarilla fent de capità davant el Benidorm

Els jugadors de la UD Alzira que negocien, en estos moments, amb la directiva el retall d’una de les quatre mensualitats que els adeuda tenen de termini fins les 12 d’esta nir per retirar les denúncies per impagament que presentaren davant l’AFE. Sembla que el president Pepe Bosch ha aconseguit reunir al voltant del 60% del deute denunciat per la plantilla que suma uns 140.000 euros.

Tot és possible encara, però hi han «tres ó quatre jugadors» segon els capità Roberto Amarilla que no accepten l’oferiment dels directius alzirenys i reclamen la totalitat del deute.

Amarilla és un dels jugadors que han mostrat la seua disposició a rebaixar, encara que «parcialment», una de les quatre mensualitats que reclamen. El capità blaugrana no enten «perquè els directius ho han deixat fins última hora» unes negociacions que ha qualificat com «molt complicades».

Roberto Amarilla reconeix que hi han jugadors disposats a «renunciar a una mensualitat, però a canvi de cobrar amb diners en la mà» després de deixar ben clar que no acceptaran xecs ni pagares. «Som 20 jugadors i per tant hi han 20 problemes diferents» advertix el jugador paraguaià.

El seu desig és que s’arribe a una solució perquè la UD Alzira no baixe, en este cas de forma administrativa, altra categoria, però resten molt poques hores per poder resoldre el problema. Cal tindre en compte que els jugadors sols cridaran a la Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) per retirar les denúncies una vegada tinguen els diners a la butxaca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here