Els veterans de l’Alcúdia obtenen dos ors i una plata al Campionat d’Espanya

0
300
Dos campiones
Antonio Navas.

Els dies 25 i 26 de juny s’ha celebrat el Campionat d’Espanya individual de pista a l’aire lliure per a la categoria de Veterans a la ciutat d’Águilas (Múrcia), amb un total de 1.600 inscrits de tot el territori nacional. El Club Atletisme l’Alcúdia ha estat representat per Mariano Trescolí, Antonio Navas i Oreto Costa, els quals han obtingut uns resultats molt bons tal i com és habitual en ells.

Oreto Costa ha obtingut la medalla de plata en 1.500 m. obstacles i l’atleta Antonio Navas la medalla d’or en 800 i 1.500 m.ll. Amb este resultat, Antonio ha aconseguit classificar-se per a representar Espanya en el Campionat del Món d’Atletisme en pista a l’aire lliure que es celebrarà a la ciutat de Sacramento, als Estats Units, del 6 al 10 de juliol.

Dos campiones

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here